Hugsén Den Äldre Slår Till På Havöysund!

Trotts en tuff inledning av veckan här på Havöysund, så har det lyckats komma upp en del riktigt fina fiskar. Eller vad sägs om Holmgrens gäng som har haft ett bra torsk och sej fiske med toppar på 17kg på torsken och flera 10kg+ sejar trots snålblåst som gjort fisket svårt.

Denna vecka har vi även Uffes storebror på besök, som för första gången i livet testar på detta fiske, en resa som han fått i 50års present. Redan på torsdagen slår (Lars som Uffes bror heter) till, med ett stenhårt hugg som följa utav ett hårt mothugg, tyngden av fisken känns direkt och fisken rusar iväg. Lars kallar på Uffe och ber om hjälp, då han tyckte fisken var tung, i gensvar ställde Uffe bromsen hårdare och Lars fick verkligen bekänna färg!. Efter ca 15 min kan dom se och landa fisken, någon minut senare mäts fisken till hela 168cm, snacka om grym start på sin flundra karriär!. Efter några coola bilder så släpps denna skönhet tillbaka till sitt rätta element.

Över lag under gårdagen så kom det upp torsk upp till 10kg+ och en del fina sejar!.

Fredrik Schmiterlöw, Ulf Hugsén, Henrik Appelgren och Mats Persson.

Fighten igång!

Bad med 168cm flundran

Torsk på detta fiske!