Fyra flundragungande spön i Å på samma gång!

Den nya veckan har börjat strålande och fisket som avslutade förra veckan har fortsatt för de nya gästerna. På nordsidan idag har flundrafisket varit magiskt bra igen och en upplevelse som inte går att glömma är dagens fyrhugg med gästerna som jag fick uppleva idag. På uppvevet för mig så högg första och när jag vänder mig om så smäller det plötsligt till för alla gästerna samtidigt och från ingenstans gungar fyra spön de klassiska ”flundragungen”. Jag landar min först och får sedan landa de andra tre på löpande band några sekunder efteråt.. Samtliga fiskar återutsattes med en märkning vid sidofenan och simmade fint hem. Lyckan var total i båten och de flesta båtarna verkar ha lyckats riktigt bra idag. Största flundran mätte 129 cm vad jag vet just nu, några båtar fiskar dock fortfarande. Största torsken för dagen fångade Jens som vägde strax under 20 kg! Fisket i Å är otroligt stabilt och roligt och Lofoten visar sig från sin allra bästa sida just nu! Nya tag i morgon med nya drömfiskar!

Erik Axner – Å

123 cm till Jens!

112 till Uffe, Första flundran!

Fyra flundror på samma gång!

Dagens största torsk, Jens med en strax under 20 kg