Det magnifika flundrafisket fortsätter i Å!

Såhär på näst sista fiskedagen för veckan så kan man knappt tro sina ögon, fisket är helt fantastiskt. Flundrorna är på sitt allra bästa humör och det nappar friskt för båtarna på lite olika platser runt udden av Lofoten. Snittstorleken är bra, antalet helt fantastiskt och toppfiskarna går absolut inte av för hackor! Dagens största knep Team Flatfisk på 150 cm som tog en Crazy Daisy i färgen ”Robocod”.

Utöver hälleflundrorna så nappar det också bra med stortorsk på topparna, de flesta i storlek mellan 10-15 kg men några aningen större också och på kanterna av topparna fångas finfina sejar i vikter upp till 14,5 kg. Glädjen hos gästerna är enorm, alla ler, skrattar och lyser av glädje, stämningen på campen är mycket god, fiskeberättelser om fångster och upplevelser under dagen delas mellan båtlagen och vädret är helt fantastiskt med strålande sol, svaga vindar och varma temperaturer! Å är ett paradis värt ett besök!

Erik Axner – Å

En av dagens flundror från Guidebåten!

Makalös miljö att fiska i, rätt nedanför stupbranta bergkanter!