Grym start på veckan i Å!

Med ett nytt gäng på 23 pigga och glada gubbar från både Norge och Sverige så är nästa fiskevecka igång och den startade på allra bästa vis! Med underbart väder, svaga vindar och bra strömförhållanden så har Å bjudit på en fantastisk fiskedag! Hälleflundrorna var verkligen på bettet och det har landat många runt om i båtarna. Många fiskar mellan 100-115 cm har landats och den största för dagen mätte 127 cm. Dessvärre gick tyvärr två stora fiskar vinnande ur striden p.ga materialfel, lika surt som alltid men bara att ta nya tag!

Torskfisket var riktigt stabilt och runt om i båtarna har det landats stora mängder med torskar i storleksklassen från 10-15 kg och toppfisken för dagen väger in på hela 22 kg.

Ett båtlag fann på ett stim med storsej och fick några stycken fina 10 + innan stimmet försvann vidare men lämnade kvar stora leenden och trötta armar! En underbar start på veckan som bara kan beskrivas som succé. Som vanligt har mete med död sej och jiggar såsom crazy daisy dominerat fisket, speciellt med ”curly-tail” som visat sig fungera riktigt effektivt i den starka tidvattensströmmen!

Erik Axner – Å

Flundra på väg upp!

Härligt spöböj!

Curlytail är giftigt för flundran!

Pigg på att komma tillbaka!