160cm från Napp!

Owe från Tyskland blev dagens storfiskare med 160 cm hälleflundra. Fångades på en Crazy Daisy ute på nordsidan. Torskfisket var till början segt för de flesta men på högsta tidvattnet blev det rally för en del båtar. Några grupper med sej träffades på så vi hoppas snart på stora stim med storsej. Inne i strömmen med hälleflundra i siktet guidade Martin ett gäng från holland och jag ett gäng svenskar. I Martins båt blev det resultatet 116 och 77cm, de hade även en mäktig skugga efter som kanske är mer hungrig imorgon… I min båt blev det en stridbar fisk på 111 cm. Innan detta hade vi bägge kört några timmar efter rödspätta och det nappade till en början riktigt bra för Martins gäng. Även vi fick ett gäng men de röda var lite svårare idag, vilket givetvis gjorde spöböjen än mer spännande!

Jonathan Jansson & Martin Bamberg