Två fina flundror i Nappstraumen!

Robert Qvist med Gustaf och Stefan är våra enda gäster i Nappstraumen denna veckan och har startat fiskeveckan exemplariskt. Dem är bara här över helgen och passar på så mycket dem kan att fiska, fiska, fiska! Igår fick dem så mycket torsk att träningvärk uppstod imorse, ryggarna och armarna var trötta av allt drillande och humöret på topp. Redan imorse fick jag första rapporten om en flundra på 119 cm med en vikt på strax under 30 kg var fångad. Kroken satt tyvärr dåligt så fisken sparades och kommer bli många utsökta måltider framöver för gubbarna, där av viktbestämningen på fisken.

Senare under dagen hade dem ett försiktigt hugg till och landade senare en till flundra i 20 kgs klassen som fick simma vidare. Två fina flundror blev dagens facit för våra tre gäster i Nappstraumen som var mer än nöjda med dagen!

Erik Axner – Nappstraumen