Gryningspass i Nappstraumen!

Med tuffa väderprognoser så har vi varit väldigt begränsade under de senaste två dagarna i Nappstraumen men bägge dagarna har vinden legat svag på dagens första ljusa timmar och båtlagen har passat på att ge sig ut just då! Även i går kväll under måndagens sista ljusa timmar mojnade vinden vilket möjliggjorde fiske. Hur gick det då?

Jo, nere på sydsidan var det fortfarande mycket torsk och tjocka stim där de största låg runt 18-20 kg och på nordsidan fångades de en 23 kgs torsk under måndagen innan vädret blev för tufft.
Veckan är nu över och gästerna reser med nöjda och belåtna med många nya personbästa i bagaget! Nu väntar tyvärr riktigt busväder framöver med starka sydväst-vindar men prognosen kan ju alltid ändra sig. Vi håller tummarna för nästa vecka!

Erik Axner – Nappstraumen