Storskrei från Nappstraumen, 27 kg på topp!

Äntligen verkar vinden har släppt sitt hårda tag lite och dessutom verkar fisken stanna upp lite här och var på sydsidan utanför Nappstraumen och börjar bilda rätt ordentliga stim. Gästerna stack ut i gryningen och fiskade på fram till tidiga eftermiddagen med ett bra resultat. Dem landade mycket fisk generellt och nästan alla båtar hade någon toppfisk som låg nära 20 kg men allra störst idag vägde in på hela 27 kg här i hamnen! Tyvärr fick jag inga bilder av denna eftersom jag inte var med på havet och var inne i Leknes just när den kom iland.. Detta blev en skön avslutning på veckan som tyvärr varit rätt tuff vädermässigt. Nu hoppas vi att vinden lugnar ner sig för nästa gäng som kommer imorgon, förhoppningsvis laddade hela vägen ut i fingerspetsarna!

Erik Axner – Nappstraumen