Panama dag 3 – Feeding Frenzy!

Vi är inne på dag 3 och även idag har alla båtlag upplevt ett fantastiskt fiske på olika sett och vis. Men den vassaste båten även idag var med Pierre, Jimmy och Frekrik som lyckades pricka in ännu ett tonfiskekok! Och denna gången med fiskar upp emot 100lbs! De berättar hur havet började koka, delfiner som jagar och fåglar som dyker och mitt i allt detta stod dessa tre och slungade iväg sina poppers och fick uppleva tonfiskarnas råstyrka när de kasta sig över deras poppers.

– De kändes overkligt att få vara med om något sådant, ett fiske som man bara hade drömt om innan berättar Fredrik.

Vi andra båtlag hade ett mixat fiske med cubera upp till 45 lbs, jacks, barracudor, snappers och massa andra färgglada fiskar. Ett båtlag var också nära på att kroka en krokodil nära ön Coiba. Frågan är om man vill kroka en krokodil?

Nu laddar vi för dag 4, och livet på Paradise Fishing Lodge är fortfarande så underbart som det kan bli! Det här är livsnjutning på hög nivå!

Johan Mikkelsen