Dag 1 Panama, resa 3- Vi sätter ribban högt!

Vi han anlänt till Paradise Fishing Lodge, och som namnet antyder så är det verkligen som att komma till ett Paradis!

Redan nu kan vi konstatera att både mat, service, personal och allt runt om kring är i toppklass!! Trots att inte alla båtlag hade ett super fiske så var hela gänget nöjda ändå och vi hade framförallt två gäng som utmärkte sig lite extra då bland annat mitt båtlag med Dario och Bosse i spetsen lyckades checka av inshorefiskets drömfiskar på första dagen. De lyckades nämligen lura upp varsin Rooster fish i riktigt fin storlek runt 35-45 lbs!
Men inte nog med detta så lyckades de tillsammans fånga 4 st Cubera Snapper vars rykte kan få den mest erfarna fiskaren att skaka av rädsla!! De två första var i babyformat men under de sista drifterna så smackar Dario en drömcubera på hela 50 Lbs!!! En brutal fisk som gör allt för att skaka sig fri! Men Dario lyckades tämja denna best och succén var ett faktum och detta redan på första dagen!
Efter ”sista driften” så gjorde vi en till ”sista drift” och då lyckades Bosse runda av dagen med ännu en fantastisk Cubera Snapper!

Trots vår fantastiska dag så var det ett annat båtteam som utmärkte sig ännu mer. Nämligen Pierre, Fredrik och Jimmy som lyckades landa 5 gulfenade tonfiskar där den största var på ca 35 lbs! Det ska dock tilläggas att större tonfiskar tappades underdagen men dessa låter vi vara fiskehistorier! Jimmy lyckades också fånga en fin Cubera Snapper på runt 35 Lbs, en haj på runt 50 lbs och sist men inte minst en fregattfågel på popper! Samt ett flertal andra arter!

Detta är bara dag 1 och om jag skulle gissa så är det fler som går ut på lite tonfisk jakt under morgondagen!

Stay Tuned!

Johan Mikkelsen

Resans första Rooster Fish!!!

Just i detta ögonblick finns det nog ingen gladare person i världen som Bosse!

Dario smackar sin livs Rooster Fish under första dagen i Panama!!!

Close up - Bosse and his first Cubera Snapper!!!!

Baby Cubera

Dario Simunovic gör det igen!! Drömcuberan!!! 

” /></p>
<p><img decoding=

Bosse avslutar med flaggan i topp!!!

Jimmy med dagens största tonfisk!

Fredrik med en jävligt snygg tonfisk!

Pierre med en gulfenad tonfisk!