Brilliant inshore under dag 3 i Panama!

Inshorefisket fortsätter att vara fantastiskt bra och dagens resultat går inte av hackor. Många olika arter har fångats under dagen och några riktiga drömfiskar har landats.

Hajarna var verkligen på bettet idag och 5 st ”White Tip” landades och några fler förlorades när nylonen skars av mot de vassa tänderna. Olika typer av jacks bet villigt på både popper och betesfiskar och främst huggvillig var Bluefin Trevally där 9 st individer upp till 15 lbs fick syna båtens insida. Denna blåskimrande fisk är en stark fighter med otroligt vackra färger.

En annan vacker fisk är dorado och vårat pensionistgäng landade tre fina under dagen som vi avnjöt som middag under kvällen.

Roostern var aningen lynnig att få att bita på popper idag men Anders från Fiskejournalen drog en fantastisk toppfisk på 65 lbs idag på popper och några stycken till från 15 lbs upp till 40 lbs landades under dagen.

Den mest stridbara fightern här nere, den mytomspunna Cubera Snappern var främst aktiv på mete idag med köttstycken av bonito och flertalet fina fiskar mellan 30-40 lbs landades och en brutal toppfisk på hela 70 lbs blev pricken över i:et idag och denna knep jag själv i slutet av dagen. Vi kan summera ihop en fantastisk fiskedag inshore här i Panama igen och frågan är hur vi ska kunna överträffa detta fiske?

Vi får se vad som händer imorgon på veckans andra offshorepass! Häng med på nyheterna!

Erik Axner – Panama

Alexander med sin första Rooster!

Johannes

Arne med en av många jacks!

Alexander med en kopparfärgad cubera!

Fredrik med en snygg bluefin trevally

Dagens största cubera till Erik Axner

Mäktigt garnityr och stor käft har verkligen cuberan!

Emil med dagens största snook!