Rooster race idag!!

Nu är sista dagen över här i Panama och för vissa av båtlagen så blev det en väldigt bra avslutning!
Själv så hade jag en dag där allting gick fel och jag har nog aldrig missat så många fiskar på en och samma dag här i Panama förut….
Nåväl, efter upplevt både magsjuka och förkylning med feber så har det varit stolpe ut för egen del med de stora fiskarna också.
Men, jag har haft en riktigt trevlig vecka ändå med grabbarna från Göteborgs Havsfiskeklubb,Ramin och vår samarbetspartner i Holland, Cordes Travel. Gästerna är nöjda och med det är jag också nöjd!
I vår båt så fångade Ramin sin första Roosterfish medans Jan-Åke drog personbästa på både White tip shark och Needlefish. Men, det var 2 andra båtlag som glänste idag!
Christian Bergqvist, Fredrik Lintorp och Åke Jonsson landade över 30 fiskar idag med hela 11 st Roosterfish!!!
Grabbarna Fors och Anders drog över 50 fiskar idag med 7 st Roosterfish, snooks, flera hajar och en mängd andra arter!
Är man på rätt plats vid rätt tillfälle så kan man få uppleva ett sagolikt fiske efter en mängd olika arter här i Panama, men man skall också komma ihåg att fisket kan variera mycket och att man även här ibland måste få kämpa för fiskarna.
Stort Tack till alla som varit med på denna resan!
Imorgon bär det iväg till Panama City och Hard Rock Hotel för att avrunda resan med gänget, samtidigt som vår guide Erik anländer med ett nytt fiskesuget gäng till Panama!

Jimmy

Ramin med Roosterfish

2 stora käftar....