Dag 2, de stora fiskarnas dag!

Igår måndag så valde 4 av båtlag att fiska offshore större delen utav dagen. Själva så hade vi ett ganska trögt fiske i vår båt, men övriga båtlag fick känna på stora fiskar! Vårt resultat stannade på en fin Dorado på ca. 35 pound som Jan-Åke fångade. På vägen tillbaka stannade vi en kort stund där jag hade någon mindre Rooster som missade poppern samt en förmodad Cubera som slet av linan på metet.
Har inte riktigt full koll på vad som fångades utav de andra, då jag råkade bli magsjuk precis när vi kom till land vilket också fått mig till att ta en dag på land för att återhämta mig och fixa lite saker med jobbet. Ett av båtlagen fångade i alla fall ett par stycken Sailfish, varav den ena vägde hela 130 pound! Ett annat gäng (tror det var Jonas Gassander) fångade en Black Marlin på 200 pound. Min Holländska samarbetspartner Raffie drog en tjurhaj på 200 pound, Christian Bergqvist drog på en STOOOOR Blue Marlin som tömde hela rullen trots att man körde efter med båten med linbrott som följd…
Det fångades också fler Dorados, ett gäng Roosterfish, Cubera och några andra arter under gårdagen.
Tungt att själv vara på land idag, men det är bara att ta nya tag imorgon!

Jimmy

Jan-Åke med fin Dorado!