Bra start i Nappstraumen!

Veckan började med fina prognoser med svaga vindar så vi passade på att gå ut mot öppet hav för att fiska av oss lite och känna lite spöböj. Väl där ute nappade torsken och sejen rätt bra och flertalet torskar runt 10-12 kg landades samt några riktigt fina sejar, den största på ca 13 kg med ett par till runt 10 kg och många strax där under. Bäst fiskade uteslutet Slim Jim, den vita (Vomit Ammo)men även Crazy Daisy levererade bra med fisk under dagen i olika kulörer!

Några hälleflundror landades också, den största en bit över metern samt att jag även nu har märkt nr 10506 och 10507 som simmar vidare med värdefull information för Havforskningsinstitutet i Bergen. Återfångar ni en så glöm inte att rapportera in den! Ska bli spännande att se när vi får första återfångsten härifrån!

Erik Axner / Andreas Nappstraumen

Märkt 10507!