Go start på Kingfisher-veckan i Nappstraumen!

Denna veckan har Kingfisher tillsammans med Sportex från Tyskland en eventresa här i Nappstraumen med 14 fiskande personer. Tävlingar, produkttester och filmning står på schemat och det har börjat bra för dem! Utöver dessa har Andreas ett par kompisar på besök samt att vi har 4 gubbar från Västkusten här. Gårdagen bjöd på några flundror av mindre format samt en fin på 122 cm till en av tyskarna. Lite sej och torsk upp till 10-12 kg landades men inga mängder.

Dagens program tecknade långtur och vi begav oss upp längs Lofoten mot Gimsöystraumen. Väl på plats tog det inte lång stund förrän Jörgen från Tyskland smackade på en stor flundra och vid mätning mätte den hela 153 cm och blev turens största! Dock är inte alla båtar tillbaka än men uppdaterar på nästa nyhet om det kom något mer!

Våra kära Västkustbor valde istället att fiska torsk och sej på nordsidan med ett grymt mängdfiske! Massvis med sejar i 8-10 kgs klassen nappade, fina torskar och även en mindre hälleflundra! Nu vankas tyvärr lite hård vind från nord men imorgon blir det rödspätta och hälleflundra i Nappstraumen!

Erik Axner / Anders – Nappstraumen

Ingvar med första flundran! Check!

Stefan tog strax efter sin första också! Check!

Bonuskisse till Gert-Owe!