Söröya, Stor fisk på kroken? – Nej! 25kg korall!

Våra svenska gäster i båt 6 var ute och testade lyckan på kungsfisk i solskenet! De trodde att de hade fått på en väldigt stor fisk och slet för kung och fosterland på djupet. Men väl vid båten visade det sig vara en 25kgs korall, besvikelse? – Japp! Dock blev det grymt spöböj!

Båt 2 & 3 låg ute på flundradrift ett par distans från Kveitesund och undertiden dom frågade om godkännande att få bege sig till Galtefjord så small dom på en riktigt stor flundra! Denna visade sig vara 154cm muskler, grymt! Sedan togs det segel mot Galtefjord! Här landades en 135cm flundra så det blev en grym dag!
Jag vill även tillägga att dessa två båtar har landat 28st flundror hittils dessa dagar, starkt jobbat!

Alla båtar utom våra tyska gäster är nu ute på Storskalltaren med spöböj, rapport om det kommer imorgon!

Skittfiske!

Viktor Sjöqvist

25 kg korall för Roger!

Hannes 11 år med ordentligt spöböj!

100 cm flundra!

154 cm