Nappstraumens nordsida igång igen!

Efter oräkneliga veckor med höga nordliga vindar har det varit omöjligt att ta sig till den nordliga sidan av Nappstraumen. Igår kunde vi äntligen komma ut igen! Guiderna Erik och Anders tog med sig ett par glada tyskar som var sugna på den legendariska flundran. Fisket började lite trögt men så fort strömmen kom igång så började det även nappa.

När halva dagen hade gått så åkte Anders båt ut och fiskade efter stortorsken medans Erik fortsatte fisket efter flundra. Dagens fiske slutade med tre landade flundror största på 115 cm och mycket torsk över 10 kg med en topp på 18!

De andra gästerna har också haft bra fiske med mycket torsk och sej över 10 och största flundran på 127 cm!
Det ser nu ut som att vädret kommer bli lugnare och varmare. Upp till 20 grader!

Anders Mårtensson