Hawaiisund är tillbaks!

Så har äntligen solen kommit tillbaks och vindarna lagt sig.Om vi börjar med att avsluta förra gängets vecka så hade bästa båten hela 23 hälleflundror med topp på 150 och 160 cm!

Denna veckan så har hälleflundrorna varit mer svår flirtade, men det vänder säkert när som helst.
Vi i guide båten har bedrivit mix fiske och igår så stack vi och en båt till ut för att köra uer. Den andra båten lyckades fånga upp till 4,5 kg och vi fick upp till 2,5 kg. Framför allt så lyckades vi fånga 2 Långor med topp på 8,75 kg vilket är bland dom största som kommit upp på den här campen, kanske till och med den största.

Torsk fisket är fortfarande riktigt bra och stor sejen är på gång in med. Några båtar har fiskat efter rödspättan med ett grymt bra resultat med många över 2 kg och några som låg strax under 3 kg gränsen.

Gött väder i jakten på Uer.

Nytt Camprekord Långa på 8,75 kg !