Summering av förras veckan fiske på Vaeroy!

Förra veckan blåsade det sjukt mycket runt ön Vaeroy och fisket var inte lätt heller. Men då fanns några dagar då kunde man köra ut till dem hetar storfiskplatser och våra gäster som kom från Polen, Tjeckien, Tyskland fick mycket fisk med topp på torsk 20 kg, hälleflundra 145 cm, bleka 6,5 kg, rödspätta 1,5 kg, sej 13,5 kg och fler mellan 10 och tolv kilo.

Vi hade även besök av fisketidningen ”Fisch&Fang” och reseagenturen ”Kingfisher Angelreisen”. Dem gjorde en reportage om vår top destination Vaeroy och blev jättenödja innam dem flög tillbaka i onsdags.

För den här veckan och nästa vecka ser vädret mycket bättre ut och vi kan verkligen vara entusiastiska med våra nya svenskar gäster på dem nästa dagarna.

Andreas Marth/Fredrik Schmiterlöw/Douglas Dahlberg

farsgubben bänder flundra igen!

145  cm i 10 meters djup!