Summering Väröy!

Då är denna veckan på Väröy avklarad och många nya pb:n slagna.
Veckan som varit började ganska trögt och stundtals ganska svårt att finna fisken vad var det som hade hänt?.
Allt efter som veckan fortskred så blev bara fisket bättre och bättre och Anders som denna veckan körde guiebåten lyckades på en tur att få 3 torskar över 20kg i sin båt vilket är helt galet bra. Stundtals så hade vi bra sejfiske med dubbel och trippel hugg som följd och flera glada miner!.

Nu till gårdagens fiske då jag och Dogge inte hade någon guidning så valde vi att sticka ut på ett eftermiddags pass.
Efter en snabb koll på sjökortet bestämde vi oss för att gå till ett känt ställe som dock inte levererat något i år.

Redan i första driften smackar Dogge på en större fisk och dom tunga gungningarna i spöt tecknade på 50+ flundra efter en ganska tuff fight upp till båten så kan vi mäta flundran till hela 168cm och ett nytt pb till Dogge! (självklart C&R) Vi landade några flundror till under kort tid och största av dessa var på 121cm.

Efter liten radio tystnad hör vi att Reza i båt 1 hade också krokat på en större fisk och efter 3 långa rusningar så kunde dom landa denna fisk och mäta den till 149cm. bara att lyfta på hatten och gratulera till riktiga drömfiskar!!

Tight Lines

Fredrik Schmiterlöw / Anders Mårtensson / Douglas ”Munken” Dahlberg

långa på 7.5kg

120cm c&r

22kg torsk!

dogges 168cm

121cm!