Nytt årsbästa från Nappstraumen!

Med ihållande fint väder, svaga vindar och sol så är det en fröjd för våra gäster att fiska! Dagens stora höjdpunkt var utan tvekan våra ryska gästers fångst. En hälleflundra på 165 cm behagade att nappa på deras grejer och efter vad jag fått höra var det en lång och dramatisk kamp. Fisken tog i närheten av själva Nappstraumen. Tyvärr har jag ingen bild på fisken men en lycklig fiskare har all anledning att fira ikväll i alla fall! Nytt årsbästa på Nappstraumen och en praktfisk i all sin ära!

Det var dock fler som lyckades fint, dem fick ytterligare en hälleflundra runt meter samt några torskar och sejar i fin storlek!

Utöver detta har det även fightats två stycken hälleflundrorna under längre stund inne i Nappstraumen som gick segrande ur striden.

Vissa gäster ligger fortfarande ute och fiskar, ska bli spännande att höra vad dem har lyckats lura upp också. Återkommer med fler nyheter om fisket imorgon som också är sista dagen för denna skara med gäster!

Erik Axner/ Andreas Marth – Nappstraumen