Mycket torsk på sydsidan och djupgående flundra i Nappstraumen!

Våra holländska gäster upplevde under gårdagen ett grymt torskfiske på sydsidan av Lofoten och fångade mängder med torsk med en hel del mellan 10-15 kg. Fisken jagade fritt i vattnet och bjöd på härliga fighter och sköna spögung för de 5 herrarna.

Kvar på campen är Ahlsellsgänget med Thomas Johansson i spetsen och vi gav oss ut på nordsidan och jagade efter hälleflundra! Dem huggvilliga fiskarna fann vi på djupt vatten, 45-50 meter och dem överlistades med sej fiskade på Halibut Anti twist rig. Thomas Johansson drog sin första hälleflundra under gårdagen på 92 cm och lyckan var obetalbar hos den mannen efteråt! Fiskeglädje i sin renaste form är det bästa som finns och just nu är dem ute igen och jagar nya drömfiskar och nya upplevelser!

Erik Axner/ Andreas Marth PJ – Nappstraumen