En lucka i vädret gav solsken i blick !

Gårdagen här i Nappstraumen gav oss strålande sol och ett stilla hav, eller…. Nja, en hel del gammal sjö låg kvar men vi trotsade detta och gav oss ut på sydsidan. Ekoloden skvallrade om MYCKET fisk, minst 20 meter höga stim. Fisket gav huur mycket fisk som helst mellan 10 – 15 kg, med en topp c:a 22 kg. En av mina bekanta fick även uppleva ett rejält krokodilhugg, 20-30 meter lina i första rusningen följt av att par riktigt tunga gung i spöt innan ”det” beslutade sig för att kliva av, var detta den tredje över 30 månntro ? Vi hade även en hel del riktigt tunga hugg 10-15 meter över stimmen, så dom stora finns kvar ! Nu väntar vi bara på en lucka i vädret till så vi kan ut och bända igen. Kommer även lägga lite tid på flundra inne i strömmen.

Nu ser vädret inget bra ut dom närmaste dagarna, men vi håller tummarna på att det vänder åt rätt håll.

Jörgen ”Grodan” Sandén, Vikarie i Nappstraumen.

Komfort i Arronet !

Skrei !

15 kg och ett nytt PB !