Våga vägra vår, i Nappstraumen.

Vind, regn, vind, mer regn, massa vind och så snö… Det är väl ungefär så vi kan sammanfatta dessa dagar i Nappstraumen. Idag på morgonen såg prognoserna helt okej ut, i alla fall om man jämför med de senaste dagarnas väder, bara 12 m/s och regn. En grupp begav sig in på sydsidan och hoppades på att hitta torsk, ett par timmars fiske resulterade i hur mycket fisk som helst, tyvärr har så gott som all fisk lekt klart så det är mycket mager fisk i området just nu.

Nu ser resten av dagen allt annat än bra ut vädermässigt, 16 m/s och ösregn, däremot så håller vi tummarna för morgondagen och att prognoserna håller. Då skall vi satsa på flundra och se om vi inte kan lura upp någon fin plattis !

Så nu blir det Yatzy och Jenga medans regnblandad snö smattrar mot rutorna och vi hoppas att taket sitter kvar !

Jörgen ”Grodan” Sandén, Vikarie i Nappstraumen.