Sportfiskemässan 2014

Som dem flesta känner till så går årets Sportfiskemässa av staplen i Kista den 21-23 mars i år. Vi kommer självklart vara där och medverka, snacka fiske, visa filmer och bilder och även visa upp vår nya guidebåt som senare kommer finnas på Vaeröy.

Under Sportfiskemässan kommer vi även hålla en lottdragning där vinsten är en valfri vecka till Norge för 4 personer. Missa inte detta! Möt Ulf ”Oxen” Hugsén och Jörgen ”Grodan” Sandén i vår monter på mässan som kommer att svara på alla era frågor och funderingar och självklart ge er massor med fisketips också!

Under Sportfiskemässan kommer även Kanalgratis att visa premiärerna på bägge våra filmer från Panama och Costa Rica med slow-motionscener på tropiska krutpaket som klipper en popper i ytan och mycket annat häftigt.

Som sagt, detta får ni inte missa!

Följ länken nedan för att redan nu kika in vår presentation på Sportfiskemässans hemsida!

Erik Axner- Kontoret