Sista fiskedagen i Panama, första veckan

Halva gänget valde att stanna kvar på lodgen för en extra fiskedag medans andra halvan valde att åka till Panama City för att fira av veckan som gått.
Var mycket fisk som var uppe och visade sig, men förhållandevis ganska få vi lyckades lura till hugg.
I vår båt fångades det några Dorados, needlefish, bluefin Trevally samt en riktigt fin Cubera Snapper på uppskattningsvis 45-50 Pound utav Jerry Holmström.
Nu är första veckan slut för min egen del, men ett nytt stort gäng på 28 personer anländer till lodgen redan ikväll. Några av gästerna är från Fiskejournalen och ABU som är här tillsammans med ”Drömresevinnaren” Fredrik von Ehlern. Håll utkik i Fiskejournalen framöver där ett långt reportage kommer från deras resa. Johan Ruhe från Kanal Gratis har varit här nere under vår första vecka och filmat ifrån vårt fiske. Det kommer garanterat att bli en riktigt häftig film som har premiär på Sportfiskemässan i slutet på Mars, missa inte detta! Filmen kommer sedan efter mässan att vara tillgänglig på nätet.
Det är med stort vemod man lämnar Panama för denna gången. Man lever som en kung var dag i en helt underbar miljö, med ett fiske som bara kan beskrivas med ett enda ord. – Värdsklass! Det är lätt att vänja sig vid detta livet….
Önskar nästa gäng ett riktigt ”Skittfiske” och vill ni uppleva detta själva, så vänta inte för länge med att boka er resa till Panama med Nordic Sea Angling!

Jimmy

Bluefin på popper

Jerrys stora Cubera Snapper!!

Stor Dorado!

Dorado på väg in...

Efter avslutat fiske, på väg hem....