Nordic Sea Angling goes Panama!

I morgon fredag så åker vi till Panama med en grupp på hela 24 personer. Veckan därefter så är det ”skiftbyte” och en ny fiskesugen grupp på 28 pers anländer då till Panama, med bl.a vinnaren utav ”Drömresan”, som arrangeras utav Fiskejournalen och ABU. Vi kommer att fiska efter Marlin, tonfisk, div. snappers, Roosterfish, hajar m.m.
Om allt fungerar som det skall så kommer vi dagligen efter avslutat fiske rapportera här på hemsidan. Fisket startar på söndag och första rapporterna bör ni kunna se på hemsidan under måndagen.
Från fredag fram till 12 januari, så kommer jag inte vara tillgänglig på mobilen. I mån av tid så kommer jag läsa och besvara mail. Är tillbaka på kontoret den 13 januari. Under denna tid så går det också bra att ringa till Christina eller Annette på kontoret under kontorstid på 0435-77 54 50.

Mvh/Jimmy

Jimmy