Lördagens fiske i Havöysund!

I lördags morse begav vi oss ut med målet inställt på Hälleflundra och det dröjde inte länge förrän båtarna började rapportera om tappade hälleflundror så helt klart är att dom är på hugget nu!
Vi i guidebåten landade 2 hälleflundror med topp på strax över metern men hade flera kontakter.

Vi har även fått fint besök här uppe i Havöysun i form av våran ”Boss” Jimmy Andersson och även han begav sig ut på ett kort fiskepass bara 10 min från campen. Efter bara en timmes fiske så tappade han tyvärr en riktigt stor hälleflundra som han först hade sett stiga på ekolodet. Den gick från botten upp till någon meter under ytan där det var ca 30 meter djupt. han började fiska sig uppåt genom vattnet och när det bara var runt 10 meter kvar till ytan så känner han plötsligt tyngd i spöt men efter en kortare fight så går hälleflundran vinnande ur kampen.

Vi kommer att lägga upp lite bilder från de sista veckornas fiske under Onsdagen när de sista gästerna lämnar fiske campen!

Ulf ”Oxen” Hugsén/ Jörgen”Grodan” Sanden