Flundrorna har vaknat till på Lofoten!

Med något svagare vindar så har vi under dagen kunnat röra oss lite mer längst kusten på nordsidan och letat rätt på flundrorna. I flera av de grunda vikarna kom vi idag i kontakt med hälleflundran och direkt på morgonen satte det igång och under perioder på dagen kom det upp flundror i båtarna, fisk som högg och folk som tappade flundror. Totalt sett kom det upp 7 st över måttet och den största mätte hela 148 cm och togs endast några minuters båtfärd från campen, i mynningen av Nappstraumen! För att variera fisket så nöter våra båtlag stundtals efter rödspätta och under dagen har det återigen landats rödspättor över 2 kg där den största vägde hela 2,5 kg. Fisket är på gång nu och det börjar kännas riktigt hett!!

Erik Axner- Tony L – Johan Mikkelsen , Nappstraumen/Lofoten

Junior smackar sin livs första Hälleflundra!! Underbart!