Då var de två första månaderna avklarade.,

Vilka månader sedan! Vi har haft tre nya camprekord, och det på en och samma vecka. Vi har också fått två nya medlemmar i klubb 100+, C&R givetvis! Exakt hur många hälleflundror över 150 cm har kommit har jag dålig koll på, men det är många!

Så tillbakas till våra tre nya camprekord här i Havöysund. Benny Holmgren drog till med en torsk på hela 29 kg vilket är en grym torsk, men det som jag tyckte var lite extra kul är att det har kommit riktigt många torskar över 20 kg och flera mellan 23-25 kg. Den näst största vägde 27 kg. Men, Benny Holmgren och c/o nöjde sig inte med detta utan gick inriktat efter stor sej och smack, smack, så satt ett dubbelhugg och sedan var fighten igång! Efter en stund så kommer det upp dubble på sej, en på 12 kg och den andra på 9 kg. Snacka om tungt! Släppet efter så smäller det i grejerna igen och Ingvars spö står som en pillbåge, och efter en stunds kamp får dom se en riktigt fin sej som vägs in till hela 15 kg! Ett nytt camp rekord är ett faktum.

Så till det 3e camprekordet som inte går av för hackor heller, eller vad sägs om havskatt på hela 10 kg!!! Som jag sagt tidigare så finns det mer än bara hälleflundra här i Havöysund!!!
På hälleflundra fronten har det varit riktigt bra där med eller vad sägs om topp 5: 220 cm, 198 cm, 189 cm, 175 cm och 175 cm!

Sedan har nock en stor nyhet kommit på campen; jiggarna Crazy Daisy och Slim Jim. Och som de har levererat!! Riktigt kul med bra grejer som fungerar!!!!!

Vädret har varit sol, sol och ännu mera sol. Det har varit helt galet varmt faktiskt. Men, nu har jag packat min väska och lämnar över kaptenscapsen till Grodan och Nikolaj Hjort som får ta hand om campen 14 dagar framåt. Själv så åker jag med fruntimret till Kreta på semester. Så till alla gäster som jag haft äran att träffa under denna tid vill jag bara säga: Tack för grymma veckor! Nu blir det sol, bad och en ”kall ” vid poolkanten.
Skitfiske på er!

Ulf ”Oxen” Hugsén/ Jörgen”Grodan” Sanden

Stortorsk !

198 cm !

Extremt varma månader ! Underbart !

Crazy Daisy höll vad hon lovade !

Camprekord på katt !

Snyggt !

Oxen plaskar med sin kärlek !

Storsej !