Fredagsnöje i Hawaiisund.

Under fredagen så var guidebåten och en båt till iväg på en lite längre tur för att fiska flundra, detta resulterade i en tappad 50+ och en landad 138 cm fisk i guidebåten samt en 110 cm fisk i den andra båten. Sen satte tyvärr vinden stopp för vidare fiske. Tyvärr finns inga skarpa bilder på detta då fiskens liv är viktigare än en bra bild, så den bästa bilden ligger uppe.

Båt 10 låg österut och jagade lite med, resultat: 1 fin fisk på 144 cm som dessutom var nytt PB, vi säger grattis till detta! Tvillingarna Sandra och Frida, 15 år, i denna båt är riktiga tuffingar, fiske 24 timmar om dygnet! Tjejerna har ännu inte fått någon flundra, men det är bara en tidsfråga innan dom sätter oss herrar på plats!

Lördagen har nu startat med kanonväder, över 20 grader varmt men en del vind som kommer sjunka under förmiddagen och då ger vi oss ut på jakt igen! Uppdatering följer…

Jörgen ”Grodan” Sandén, Ulf ”Oxen” Hugsén, Havöysund.

Suddig...

Sandra med en kissemisse!

Glädje i båten!