Rekord, rekord, REKORD !!!

Då har ännu en vecka gått i Havöysund och vi har lyckats med 3 st camprekord! Torsk, 29 kg, havskatt, 10 kg och igår slog Holmgrens bil till med ett rejält sejrace med 15 kg på topp! Flundrafisket har varit lite seg men med bra snittvikt, bästa båt hade 11 flundror och topp tre fiskarna går inte direkt av för hackor, 162 cm, 158 cm, 150 cm!

Benny Holmgren ringde under tisdagen och jublade över att dom befann sig i ett stort stim med rejäla sejar! Bland annat lyckades man med en fin doublé, en 15 kg´s och en 9 kg´s! Det togs många över 10 kg under detta rejs, och även Johan 13 år fick en fin sej på 12.3 kg, han lyckades även bli kveitekung i gänget och visade var skåpet skall stå, vi lyfter på hatten för detta!

Hälleflundra fisket var lite segt med Havöysunds ögon sett, men det kunde blivit ett fjärde rekord då man tappade en flundra som var en bra bit över 2 m, tredje gången fisken var vid ytan var den endast 2 meter under båten när jiggen retfullt bara lossnade och monstret simmar sakta ner till botten igen. Uppskattade längd runt 2.5 meter, fighten varade i 1.5 timme så snacka om antiklimax när den lossnar. MEN, den finns kvar och blir bara större och större!

Havöysund rockar fett, storfiskens rike!?

Vill även passa på att tacka gästerna för deras ordningsamhet, ett föredömme, tusen tack för en lätt och trevlig vecka!

Bilder kommer under kvällen!

Ulf ”Oxen” Hugsén, Jörgen ”Grodan” Sandén, Havöysund.