Då var folket ute på ett sista fiskpasset i Havöysund!

De två sista dagarna har vädret varit lite ostadigt och en hel del vind men inte värre än att vi kunnat fiska.
Vi i guidebåten begav oss ut på kveitejakt igår och redan efter ett par drifter så fick en av mina gäster ett fint spöböj med de där sköna gungningarna som bara kveiten gör. Efter ett par fina rusningar kunde vi lyfta in en fin hälleflundra på 97 cm.

När jag vänder mig om och skall ta kroklossaren ser jag i all tysthet hur Esbjörn står i akten utan att säga något, han pumpar nästa kveite!, Va f.. Esbjörn står du och drilla kveite utan att säga något!? Ja säger han, den högg när du höll på med den andre så jag ville inte störa. Efter en grym fight så kunde vi lyfta in Esbjörns kveite och mätta den till fina 115 cm och där med så blev vi av med ännu en kveite oskuld och Esbjörn satte även ungdomarna på plats i guidebåten, gammal är äldst!

För övrigt så kom det upp en hel del fin torsk, rödspätta och katt. Det vilar en god och trevlig stämning över campen och det känns som om alla är nöjda denna vecka. Det kommer en slut summering i morgon med en hel del sköna bilder!

Ulf ”Oxen” Hugsén/ Jörgen”Grodan” Sanden

Erik med sin första hälleflundra! smack

Vem är störst i käften!

Tufft att vara ute på havet!

Esbjörn och Erik efter dubbelhugg!