Summering av första veckan i Havöysund.

Första veckans gäng börjar nu bli klara för hemfärd från oss i Havöysund. Det har varit ganska svårfiskat under veckan, men våra gäster hade i alla fall tur med vädret, vissa gäster fick även känna på flundrans härliga tung-gung. Resultatet på flundrafisket blev till slut 5 st flundror, 82 cm, 86 cm, 140 cm, 145 cm och 166 cm. Torskfisket har varit helt okej, med flertalet fiskar över 10 kg med en topp på 18 kg, det har även fiskats en hel del kolja och havskatt med fin storlek.

Sen har vissa gäster även ägnat sig åt lite andra aktiviter, ett svenskt gäng tog med sig sin wakeboard och tog en tur till Nordkap. Resultatet ser ni på bilderna.

Sen har vi en guide i Havöysund som har fått medalj för sina prestationer, riktigt kul att se nöjda gäster, det är ju trots allt därför vi finns här för er!

Jörgen Sandén // Ulf Hugsén, Havöysund.