Storfångsterna fortsätter att komma trots ostadigt väder!

På grund av de osäkra väderleksrapporterna så har vi fått hålla oss i närheten av campen trots detta så har fisket varit grymt!! Dagens bästa båt hade 13 över 20 kg i båten och det ryktas om att det fångades en över 30 kg i dag igen!
På tisdag ska jag samla in en fullständig rapport från veckan, blir lätt att storfångster missas eller glöms nämnas när det kommer nya varje dag! Fisket är så sjukt här upp i norr så att det måste bara upplevas! Det räcker med en dag på havet så har man en upplevelse utöver det vanliga!

En person som vi glömde nämna förra veckan är Sonny som inte bara lyckades fånga sin första torsk över den magiska gränsen 30 kg! utan på samma vecka lyckades han fånga sin andra över 30 kg! Det är riktigt sjukt och han är nog ensam svensk om att ha lyckats med denna prestation! Sen att den föll för hans hemmagjorda jigg gör ju inte saken sämre!
Men danskarna är värst som vanligt när det kommer till torskafisket, den danska gästen Kofod från Team Svinet lyckades ta två över 30 kg på samma dag!!!
Det är sinnes sjukt!

Johan Mikkelsen, Eddie Janerup, Bulten

Henrik med en grann torsk runt 24 kg!

Bjarne Stål med en torsk runt 24 kg!