Hårda sydliga vindar men 30 kg + igen!

På grund av kalla hårda vindar från syd så har fisket bedrivits i närheten av campen eller närmare sagt precis utanför Breigrunn.. Det fanns mycket fisk i området men det var lite svårare att hitta dom stora idag. Men efter några timmars nötande så kom det upp en torsk på hela 28,3 kg till Carl-Johan Werner och lyckan var ett faktum.. Men lite snopen var han då vågen stannade 50 gram under hans tidigare rekord från Söröya. Men Werner var lika glad för det! Vi åkte in i hamn och njöt istället av det fina vädret och de vackra vyerna. Några timmar senare så kommer båt 5 in med en torsk på hela 31,5 kg som hade fångats precis utanför Breigrunn också! Den lyckliga fångstmannen vid namn Henrik Silverbrink berättar med en härlig anda hur det hela hade gått till och problemet med att bara hålla torsken under fotograferingen. En fantastisk och nästan overklig känsla!

Johan Mikkelsen, Erik Axner, Eddie Janerup, Bulten

Carl-Johan Werner med en torsk endast 50 gram under hans tidigare rekord. Denna madam drog ner vågen till 28,3 kg och ännu en grym torsk till Werner!

Henrik med sin drömfångst på hela 31,5 kg!

Henriks mega torsk som föll för hans Giant jighead några få distans från campen!

Henrik Silverbrink spräcker den magiska 30 kilos gränsen! Vågen gick ner till 31,5 kg och denna madam föll för den gamla klassikern, Giant Jighead i färg blue glamour! ett säkert kort på skreifisket! <br />NSA Gratulerar till Storfångsten!” /></p>
</div><footer class=