OCH FORTSÄTTER! Lofoten levererar igen

idag var det en lite seg morgon av gårdagens ”firande” men med 4 timmars sömn stack vi ut 3.5 timma på morgonen och ganska snabbt krokar jag själv en pigg flundra på 124cm efter detta har vi ett åtskilliga kontakter i båten och landar ytterligare 3 men av mindre storlek så vi stack in för att äta mat och sova. nu på eftermiddagen stack jag och mats ut 2 timmar innan solen gick ner och denna gången var det mats tur att kroka en flundra på 115cm urstark!! men när strömmarna blev rätt så la vi båten på vårat nya favoritställe och ja det tog inte lång tid innan det sög tag i mitt spö igen och jag kännde tyngden direkt och förstod att det var en stor fisk på och efter en tung fight och fina rusningar kan vi tillslut landa fisken brevid båten och mäta den till 175cm!! och innom 6 dagar har det kommit upp 9 fiskar över 50kg på 1 båt alla C&R!!!

/Fredrik Schmiterlöw

Mats och 115cm!

175cm! och nytt pb för mig