Mycket hälleflundra på Söröya!

Nu på hösten verkar hälleflundrorna verkligen vara i farten och de senaste dagarna har vi fångat bra med hälleflundra. Vi gjorde en långtur norrut med fyra båtar och belönades med 10 hälleflundror upp till 151 cm som toppfisk! Våra danska gäster åkte istället söderut och hade riktigt bra mängdfiske på torsk med toppfiskar runt 15 kg samt även dem en hälleflundra. Efter detta har vädret varit jobbigt med mycket vind som gjort oss väldigt begränsade men nära land och nära campen har vi fortsatt fiska efter hälleflundra med goda resultat och flera hälleflundror mellan 80-105 cm har fångats! Totalt hittills under veckan har det landats runt 30 hälleflundror fördelat över båtarna! Idag var det även några gäster som valde att satsa efter torsk och lyckades bra med toppfiskar upp till 17,5 kg som störst!

Erik Axner- Söröya

Erik (Guiden) och Benny med varsin fin flundra!

En mycket nöjd Christopher med sin fina flundra!