ny storflundra från lofoten och nytt camprekord på rödspätta

ja denna veckan har varit riktigt bra med fisk och med stor fisk! än så länge så är största torsken på 18+ och många strax där under!.

Nu idag lyckades några av våra gäster att landa ett nytt camprekord på spätta på 2.1kg och dom börjar att bli tjockare och tjockare så hur länge ska detta hålla?
Flundrafisket har varit väldigt stabilt dom flesta är tagna mellan 4-10m djup vilket är RIKTIGT coolt med spektakulära fighter som följd! och några av våra gäster fick en riktigt fin flundra på 163cm igår även denna kom på grunt vatten. vilket som även är kul att se ät att många av våra gäster inte längre lyfter upp STOR flundra i båten för att flundran snabbt ska kunna simma tillbaka! och med den utrustningen vi har på våra camper så behöver man inte heller lyfta in dom. Utan man kan lätt mäta fiskarna vid sidan av båten och tacka för sig.
imorgon blir det nya tag och nya drömfiskar ska landas!

/Fredrik Schmiterlöw

ola med tunggung!

163cm C&R