Testfiskar nya områden i Havöysund!

Guidebåten och 2 båtar från campen är idag ute och testar nya områden! det är kul att det fortfarande efter 4 års tid finns områden som vi inte har fiskat på, eller fiskat på ytterst lite.. Detta ligger inte allt för långt ifrån campen heller. anledningen till att vi inte varit runt så mycket är ju att vi har ett så otroligt bra fiske så tätt inpå campen att det sällan behövs åka några längre sträckor, men ibland kan det ju vara kul att testa på nya vatten!

Denna veckan har vi en gäst i guidebåten som kör med en undervattenskamera monterad 1m över sin jigg, detta har varit otroligt fräckt att se dessa bilder i efterhand, och se att det är så mycket fisk i rörelse, och speciellt flundra!
I vissa sekvenser har det varit upp till 4-5 st flundror som gått och kikat på jiggarna SAMTIDIGT! inte undra på att man ibland får på flera flundror samtidigt!

Guidebåtens planer är att vara ute på ett riktigt långpass med 24-36 timmars fiske! Så vi väntar i spänning på att dom ska komma i land och berätta hur fisket varit!
Vad jag hört än så länge så har det landats en flundra, men det lär komma många fler!

Det har tagits gott om fin fisk denna veckan, mycket torsk i i god storlek, samt flundror upp till 155cm än så länge!
Flera fiskar över 30kg, samt närainpå!

En 14 årig kille som vi har på campen nu tog igår en flundra på 128cm! vilket var ett nytt PB ! Så ett stort grattis till dig!

Bilder och lite mer info om fiskarna som tagit under veckan kommer med i nästa inlägg!

Vi hörs!

/ Skitfiske

Cristoffer Bergström, Ulf Hugsen