Skam den som ger sig

Ja skam den som ger sig… ni har tidigare kunnat läsa på nyheterna att vi haft 2 riktiga skit dagar här på Lofoten vilket har gjort det omöjligt till fiske. Men idag som också var sista dagen för detta gäng gäster så var även vädret mycket bättre och ett gäng som tidigare inte lyckats lura några flundror frågade lite vart man skulle fiska och vi kollade på sjökortet och fann en fin vik och när jag ringer gubbarna på båten av ren nyfikenhet så har dom endast sett en efterföljare men som sagt skam den som ger sig nästan så fort vi lägger på luren så börjar det hända saker och dom landar 6 flundror på kort tid och tappar någon snacka om lyckat slut!!
Annars har det kommit upp flundra på 135cm på campen idag men även en fin vitling på 1.17kg fick syna insidan av ena båten och om jag inte har helt fel så är det den största vi fångat på campen vilket innebär nytt camprekord.
Jag vill även passa på att tacka denna grupp gäster för en riktigt trevlig vecka trots dåligt väder och hoppas att vi ses igen

/Fredrik Schmiterlöw