Ny vecka och nya gäster här i Havöysund

Denna vecka har startat lite trögare när det gäller hälleflundran även om det har kommit en hel med topp på 134 cm. Nu när vinden vänt och lite värme har kommit in så hoppas vi på att det grymma hälleflundre fisket kommer igång igen även om man inte kan klaga allt för mycket då bästa båt igår lyckades landa 5 st dock av modell mindre, det kom även en del över metern och topp hällen mättes till fina 134cm.
Benny Johansson och hans crew begav sig efter de lite mindre plattfiskarna (rödspättan) med ett otroligt resultat 46 st med topp på 2,25 kg, detta får vi räkna som riktigt bra och riktigt kul med ett gäng som går in för artfiske och inte bara Hälle jakt men i morgon så skall även de ut och jaga storvilt i form av hälleflundra och då gärna över 200 cm, Hmmmmmmmmmmmmm snacka om att spänna bågen högt men vem vet då vi planera långtur!
Men det är inte bara rödspätte fisket som varit riktigt bra utan även torskfisket med flera över 10kg, fisket efter kolja har även det varit riktigt bra med kolja upp till närmare 3kg.