Fin inledning för de nya gästerna här på Söröya!

Ny vecka med nya trevliga väderleksrapporter! Det här kan bli riktigt bra, gästerna anländer och strax efter informationsmötet så kastar sig några fiskesugna gäster sig ut i båtarna för att få blöta jiggarna.. och det dröjde inte länge innan Flemming sätter ribban för veckan med en torsk på 16,6 kg på det korta nattpasset!
Nu börjar vädret blir bättre och bättre och äntligen känner man hur sjön börjar roa ned sig..
Gästerna har riktat in fisket på torsk och har legat ute på kanterna kört ett hårt gympass med alla dessa 10-20 kilos torskar!! Göran Lyckades också landa en Hälleflundra på 22 kg ute på runningen, en trevlig bonusfisk mellan torskgungen!!

Imorgon kan det bli en lite längre tur, hoppas på det bästa!!

Johan Mikkelsen- SÖRÖYA

Flemming med 16,6 kg Torsk