En härlig dag på Söröya!

Dagens fiske börjades med små stim och endast torsk i den mindre kalibern. Nästa stopp så fann vi sjuka mängder 10-15 kgs torskar! Sista platsen så spräckte vi 20 kg gränsen för dagen!!
Vi hade flaggat för storskalltaren men fick tyvärr bryta då väderleksrapporterna inte stämde med rådande förhållanden. Däremot blev det riktigt fint på eftermiddagen med skinande sol och skönt gung i båten!
Själv har jag varit 2 veckor i Grekland och var ute på första fiskepasset idag så jag hade klätt mig rejält med kläder, men det slutade med att jag stod i bar överkropp och fiskade! Inte nog med att vi hade ett konstant race på 10-20 kgs torskar och super väder! som pricken över i:t så fick vi också sällskap av en flock springare som hoppade runt i glädje!
Snacka om naturupplevelse!

Johan Mikkelsen

Bonus fångst, kungsfisk till Hasse!

Magnus spräckte äntligen 20kilos gränsen med denna madam på 21 kg! Stort Grattis!!

Tunggung!!