Summering av denna vecka!

Denna vecka som gick var det bara 2 Arronet båtar och guide båten om var igång. Både väder och vind har varit ömsom vin och ömsom vatten, det hela började med ett otroligt bra fiske med topp fisk på 35 kg och ett flertal över 20 kg för att sedan komma vind och våra gäster provade lyckan med pillemete som resulterade i rödpätta upp till 1,8kg och Havskatt upp till 6,5 kg! efter blåsten var det dags igen för att trötta ut rygg och armar även denna gång kom det upp en ny NSA “super” målere på hela 32,5 kg, även denna fångade av Christian Klagenberg som även hade en över 28 kg, Helt J…. sjukt fiske, de övriga båtarna fångade även dom flera över 20 kg. På måndagen så rullade det sjuka fisket vidare, Mats”meken” och Fredrik “lill H” satte båda nya PB. Mats visade att gammal är äldst med en fin Torsk på 27,1 kg, Fredrik kom inte långt efter med sitt nya PB på 25 Kg. Vill även gratulera alla i guidebåten och mats båt som satte ny PB. Värst var Morten baks båt igen (börjar bli tjatigt) dom lyckades med bedriften att locka upp hela 17 NSA Målere! Vi avslutade med ett bad i Jacuzzin. I dag var vi ute men vi fick jobba för att hitta 20+ torskar störst för dagen blev runt 25 kg C&R. Vi avslutade kvällen på Puben Hos Ralph med grillat!

Ulf ”Oxen”Hugsén/ Fredrik Schmiterlöw och Mats ”mek”

Avslutnings middag! :):)