strålande inledning av dom nya gästerna!

Denna vecka inleddes med ett helt otroligt bra fiske och för er som trodde det var slut på de riktigt stora kan vi bara säga att det är det inte.! Morten Backs crew rivstartade vecka nr 2 med ett helt otroligt resultat i båten eller vad sägs om deras topp 3. 26kg 28kg och 35kg! Christian Klagenberg lyckades lura upp den största på hela 35 kg vilket innebär att det var hans andra över 35 kg! Själv så funderar jag om det faktiskt kan vara så att han i och med det är den första Dansk med 2 över 35 kg!?

Så jag och vi övriga på NSA vill bara ta av oss hatten för Klagenberg och gratulera han till sin otroliga NSA “SUPER” målere på 35 kg .vi kan även konstatera att hårt arbete lönar sig ibland, Morten och Christian har fiskat var enda timme som det varit ljust ute när det inte har varit för hård vind. Även de andra båtarna hade fina topp resultat upp till 28 kg. I dag så var båtarna ute ett kortare pass på morgonen innan det var dags att avbryta fisket då det kom hård NW vind men man han lura upp ett par NSA Målere iallafall! Hur skall denna vecka sluta med en sådan start? Svaret kommer senare!

på eftermiddagen stack guidebåten ut och testade lite pillemete utanför hamnen i och med att det fortfarande blåste aldeles för mycket för att gå ut och fiska annat. det kom upp flera sandskäddor upp till 800g och rödspättor upp till 1.35kg.

Fredrik, Uffe, Mats

35kg