Första gästerna på plats!!

I kväll anlände de första gästerna för säsongen till Söröya. Vi hade förvisso en norsk gäst som besökte oss några dagar i förra veckan, men som också var där för att hjälpa till lite med båtarna. Denna gång är det en grupp på 11 personer från Polen som besöker oss. De anlände till ett hav utanför Söröya som var fullständigt i uppror….
Tror att de var ganska nöjda när de var framme i den varma och trygga hytten….
Väderprognoserna framöver är lite blandade. I morgon så ligger det på gränsen för fiske, men med lite tur så kommer de ut redan i morgon. På torsdag ser det bra ut, medans fredagen och lördagen blir tuffa. Från söndag och senare ser det ut att bli svaga sydostliga vindar och soligt.
Åker själv upp på tisdag i nästa vecka, så jag får hoppas att långtidsprognosen stämmer!
Har en känsla av att det är oerhört mycket fisk i år och det skall bli ruggigt spännande och se vad som händer när väl vädret visar sig från sin bästa sida!!

Jimmy