Nya jiggar för 2012!!

Fairpoint kommer med en ny spännande jigg för denna säsongen! Namnet på denna jigg är ”Big Bob” och som det låter, så är det rejäla jiggar vi pratar om….
Den finns i ett antal mycket intressanta färgkombinationer och i 2 olika vikter, en på ca. 480 g samt en ”jätte” på dryga 700 gram!
Jiggarna levereras med färdiga Stingerkroks-uppsättningar av högsta kvalitet. De har en otroligt bra gång i vattnet och det skall bli mycket spännande att få testa dessa ordentligt när säsongen drar igång. På skreifisket har vi tydligt märkt att ju större bete ju bättre medelvikt på torsken….
Skulle också tro att dessa jiggar lämpar sig utmärkt för jiggtrolling efter hälleflundra! Man kommer nog att kunna trolla över större djup jämfört med tidigare jiggar som funnits på marknaden. Vill ni kolla in dessa jiggar i verkligheten så kommer vi att ha med dessa på båtmässan i Göteborg som startar i början på Februari, där vi ställer ut tillsammans med vår båtleverantör Arronet.
En ny spännande säsong väntar….

Jimmy