September en underskattad månad!!!

-Idag blev det tredje turen till Storskalltaren för gästerna på Söröya. Vädret kan inte bli bättre och fisket är på sin topp!!
Att agna med sej har visat sig utklassa alla andra metoder.
Från Guidebåten lyckades man fånga hela 6st bergstorskar över 20 kg, och största på hela 22 kg! Men dagens största Torsk var från Nisse i båt 2, på hela 22,5 kg!
Sammanlagt fångades över 10 st 20kg+ torskar idag.
Benny Andersson som aldrig hade fångat en hälleflundra innan han kom till Söröya tog sin första på 132cm i fredags, en på 181cm på lördagen och nu landa han sin tredje flundra på hela 148 cm!!!
Fint genomsnitt må man säga!
Nu börjar gästerna bli trötta av allt ”slit” att bända upp storfisk så i morgon lär det bli en lugn dag att se fram emot.

Ulf Hugsén rapporterar också om ett super fiske i Havöysund!

-Idag så spred sig båtarna och åkte åt alla vädersträcken och vilket resultat det blev! eller vad sägs om topp 4, 180cm, 160cm 150cm och 148cm (både 180 och 148 cm landades i samma båt!). Dagen största i guidebåten blev 150cm! Den small på Marias jigg som fick kämpa länge med denna skönhet. Efter mänga härliga rusningar kunde vi landa henne och ta några härliga foton, för att sedan se henne simma ner i djupet igen! Maria hämtade andan en stund för att sedan sätta gubbarna på plats igen! (Dagen kommentar kommer i samma ögonblick, “nej inte nu igen! “) denna gång blev det 114 cm. Vi kommer att summera denna vecka och lägga ut bilder under onsdagen! Alla stora fiskar simmar vidare och jag tror att alla på campen sover gott inatt!
Super fiske!!!!!!!

Rapport från Tromsö kommer imorgon!

Johan Mikkelsen/Ulf ”Oxen” Hugsén

Bennys tredje flundra för resan, denna mättes till 148cm!

20kg+ bergstorsk till Benny!!