Makalös Uer-Trippel på Söröya igår!!!

Från Söröya rapporteras om ett riktigt bra fiske efter Stor Kungsfisk igår!
Toppfiskarna vägde runt 7 kg, men största lyftet gjorde Tommy Olsson som drog en trippel på 7 kg + 5 kg + 5 kg!!
17 kg Uer i ett lyft…
I övrigt fångades det en del flundror samt torsk upp till 23 kg under gårdagen.

Vid Havöysund var det riktigt bra fiske igår. Många flundror från 20 kg till dryga 30 kg fångades! Från Guidebåten fångade man 7 flundror där de 2 största vägde runt 26 kg. Något gäng provade fisket efter rödspätta med gott resultat. Flera över 2 kg med en topp på 2,5 kg var resultatet.

Från Tromsöcampen var det mest fisk av mindre modell under gårdagen. Gästerna denna veckan är inte så intresserade av hälleflundrafiske utan man passar också på att njuta av det fina vädret och naturen i detta område.
Att det finns stor fisk här bevisade inte minst de norska sportfiskarna som ofta ligger och fiskar efter hälleflundra från Helgöya och västerut. 3 st flundor mellan 100-130 kg fångades igår av dessa. Inga matfiskar direkt, så man får hoppas att de har släppt tillbaka dessa stora honor som kan producera mängder med nya hälleflundror.
Stort grattis till fångstmännen!

Jimmy